insharedInshared is de laatste jaren uitgegroeid tot een bekende verzekering voor huisdieren. Je kan hier terecht om je trouwe viervoeter voordelig te verzekeren tegen een vaste lage prijs. Net als bij vrijwel alle huisdieren verzekeringen betaal je hier voor een basisverzekering en kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Zo bepaal je met een Inshared huisdieren verzekering helemaal zelf welke kosten je best zelf kan betalen en voor welke kosten je hulp nodig hebt. Daarnaast zijn er twee pakketten waar je uit kan kiezen als je jou huisdier wil verzekeren. Sommige dingen zijn hierin wel verzekerd en andere dingen zijn niet verzekerd.

Huisdier & ongeval verzekering

De basis van de Inshared huisdieren verzekering is de huisdier & ongeval verzekering. Deze verzekering is eigenlijk niet bedoelt om je huisdier te beschermen tegen de kosten van de dierenarts. Je kan namelijk alleen een declaratie indienen na een ongeluk waarbij je huisdier is betrokken. Denk hierbij een aanval van een ander dier, brand, natuurgeweld of door eigen toedoen. Bij eigen toedoen kan je denken aan het vallen van een stoel of trap. Bij een ander dier wordt alleen een ziekte door een parasiet niet meegerekend als een ongeval. Het eigen risico van de verzekering is extra laag namelijk 15.

Huisdier & Zorg

Huisdier & zorg is eigenlijk de normale Inshared huisdieren verzekering voor als je huisdier medische hulp nodig heeft. Hierbij heeft Inshared twee soorten pakketten ontworpen. Een pakket waarbij de zorg voor 50% is meeverzekerd en een pakket met 100% verzekering. Je kan er dus voor kiezen dat Inshared bij ziekte de helft meebetaald of de volledige ziektekosten. Het verschil zit hem uiteraard in de premie die je betaalt voor je huisdier. Als je huisdier weinig mankeert, maar je gewoon verzekerd wilt zijn voor het geval dat dan kan je prima kiezen voor een 50% dekking. In de verzekering zitten zaken als onderzoek, medicatie, behandeling, verpleging en therapie inbegrepen. Zelfs voor euthanasie en een crematie heb je geen aparte verzekering nodig.

Aanvullende verzekeringen

Naast de standaard dekking is het mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld voor chemo therapie of vaccinaties tot € 80 per jaar. Je combineert de aanvullende verzekeringen met een basisverzekering van Inshared. Naast preventieve zorg dien je bij Inshared ook een opname verzekering af te sluiten. Opname is bij Inshared dus niet standaard meeverzekerd. Denk hier dus even goed over na als je de verzekering gaat vergelijken met andere huisdieren verzekeringen. Het is vooral kijken wat voor jou huisdier het voordeligste is.

Eigen risico bij de Inshared huisdieren verzekering

Het eigen risico bij Inshared is heel erg afhankelijk van het soort verzekering. Wil je een 50/50 deal dan betaal je geen eigen risico. Als je een 100% dekking zoekt dan vraagt de Inshared huisdieren verzekering een eigen risico van 15%. Het fijne van een percentage is dat als je een keer een kleine rekening hebt je niet belemmerd wordt door het eigen risico. Zelfs een simpel consult zonder verdere behandeling kan hierdoor worden ingediend bij Inshared.