ohra huisdierenverzekeringOhra staat natuurlijk bekend om de zorgverzekering voor mensen, maar heeft ook verzekeringen voor huisdieren. Ohra begrijpt als geen ander dat het huisdier bij het gezin hoort en een verzekering mag dan ook niet ontbreken. Uiteraard probeert de online verzekeraar de laagste prijs te rekenen voor een huisdieren verzekering. Een huisdier zonder een zorgverzekering kan al snel veel geld kosten. Gelukkig kunnen de kosten enigszins gedekt worden met een huisdieren verzekering. Bij Ohra heb je niet alleen een lage premie, maar ook een vrije dierenarts keuze. Daarnaast worden alle honden en katten rassen gedekt zelfs kruisingen zijn bij de huisdierenverzekering gedekt.

Basisverzekering

In de basisverzekering verzeker je uiteraard de basis van de ziektekosten. Hierbij wordt lang niet alles gedekt, maar als er een keer echt een hoge rekening tussen zit dan kan deze via de verzekering worden betaalt. Uiteraard gebeurd dit tot een maximaal bedrag per verzekeringsjaar. In de basisverzekering wordt eigenlijk alleen consulten en noodzakelijke operaties verzekerd. Een groot deel van de behandelingen is uitgesloten zoals een aandoening aan de ellebogen of een castratie. In ruil hiervoor betaal je wel een extra lage premie per maand. Mocht er onverwacht een dure operatie aankomen dan wordt deze gewoon vergoed vanuit de basisverzekering.

Plus verzekering

In de plus verzekering is een castratie wel inbegrepen vergeleken met de basisverzekering. Daarnaast is het bedrag dat jaarlijks wordt uitgekeerd hoger vergeleken met de basisverzekering. Diverse therapieën worden door de verzekering vergoed. Je kan tevens rekenen op een vergoeding op reis of een vaccinatie. De basiskosten zijn dus zeker weten gedekt door de plus verzekering. Als je tegen kosten aanloopt dan kan je deze altijd aanmelden bij je huisdierenverzekering. In overleg worden de kosten dan vanuit de verzekering vergoed. Het declareren van je ziektekosten gebeurd uiteraard geheel online. Hierbij kan je de factuur inscannen en opsturen naar de Ohra huisdieren verzekering.

Top verzekering

De meest uitgebreide Ohra huisdieren verzekering is de top verzekering. Hierbij zijn werkelijk alle ziektekosten verzekerd. Van de castratie tot erfelijke aandoeningen aan heupen of ellebogen. Je kan altijd rekenen op de juiste zorg voor je huisdier en dit wordt betaalt uit een extra breed budget. De maximale vergoeding bedraagt per jaar namelijk 5.000 euro en dit is voldoende om bijna alle extreme zorgkosten te betalen. Het maakt niet uit welke behandeling je trouwe viervoeter nodig heeft. De kosten kunnen bijna altijd betaalt worden uit de top verzekering.

Eigen bijdrage Ohra huisdieren verzekering

De Ohra huisdieren verzekering heeft een standaard eigen bijdrage per verzekering. Hierbij wordt er geen verschil gemaakt tussen een basisverzekering of top verzekering. De eigen bijdrage is standaard 20% van het verzekerde bedrag bij de Ohra huisdieren verzekering is afgesproken. Ondanks dat je altijd een klein deel zelf betaalt ben je zo nog goedkoper uit bij grote behandelingen. Een operatie loopt al snel richting de duizend euro en gelukkig kan je dit rechtstreeks declareren bij de huisdierenverzekering. Alleen de eigen bijdrage dient betaalt te worden en voor de rest wordt alles vanuit de verzekering geregeld.